• Tradičná chuť Podpoľania
          • Tradičná chuť Podpoľania

          • Milí rodičia,

            v mene vedenia nášho mesta Vám dávam do povedomia a zároveň vás srdečne pozývam na jubilejný 10. ročník Tradičnej chuti Podpoľania, ktoré sa uskutoční dňa 3.6.2023 v areáli amfiteátra spolu s podujatím ku Dňu detí. Srdečne vás teda pozývame a tešíme sa na vašu účasť a podporu. Hlásia krásne počasie, tak si to nenechajte ujsť.

            Zdroj: Mesto Detva

        • Naša škola žije hokejom
          • Naša škola žije hokejom

          • Dopoludnie dňa posledného zápasu tímu SR na MS 2023 v Rige patrilo hokeju. Malí aj veľkí Vagačovci, oblečení vo farbách nášho tímu, netrpezlivo čakali na sľúbené hokejové prekvapenie.

            Juniorský reprezentant – Adam Žlnka nenechal na seba dlho čakať a s úderom desiatej hodiny bol pripravený odpovedať na zvedavé otázky hokejových fanúšikov. Dozvedeli sme sa, že hokej nebola jeho úplne prvá športová voľba a že hokejová kariéra sa dá zvládnuť aj s výbornými výsledkami v škole. Prezradil nám, aké pocity ho sprevádzali pri úspešnom drafte a tiež to, akú dôležitú úlohu v tíme zohráva osobnosť hokejistu a jeho mentálne nastavenie počas zápasu. Hodinová beseda ukončená autogramiádou a spoločným fotením ubehla ako voda. Nabudení hokejovou náladou sme sa presunuli do priameho vysielania zápasu Slovenska s Nórskom, ktorý sme zvládli na výbornú.

            Adamovi ďakujeme za návštevu a držíme mu palce nielen v profesionálnom, ale aj osobnom živote. Ako praví Vagačovci sme hrdí na hokejový  talent z Podpoľania, o ktorom budeme ešte určite veľa počuť.

            Sprievodnou aktivitou MS 2023 bolo tipovanie správneho výsledku zápasov našej reprezentácie.

            Víťazmi sa stávajú:  Patrik Košút  5.A

                                             Ján Kováč  9.A

                                             Ferko Oláh  8.A

                                             Adam Žlnka

            Text a foto: Lucia Kmeťová

        • Oľga Bystrianska - ocenená Zastúpením Európskej komisie na Slovensku
          • Oľga Bystrianska - ocenená Zastúpením Európskej komisie na Slovensku

          • Sme hrdí, že súčasťou nášho kolektívu je Oľga Bystrianska, ktorá by mala byť vzorom pre každého učiteľa.

            Organizátorom galavečera odovzávania cien Učiteľ Slovenska sú mimovládna nezisková organizácia CEEV Živica Komenského inštitút. Ocenenie Učiteľ Slovenska sa koná pod záštitou prezidentky SR Zuzany Čaputovej a Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. Je licencovanou slovenskou verziou Global Teacher Prize, medzinárodného ocenenia, ktoré spája komunitu inšpiratívnych pedagógov z celého sveta.

            Tento rok odovzdalo po prvý raz ocenenie aj Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku. Získala ho učiteľka Oľga Bystrianska, ktorá učí hudobnú výchovu v ZŠ s MŠ Alexandra Vagača v Detve. Jej cieľom je poukázať na to, aký veľký potenciál má hudobná výchova vo výchovnom a vzdelávacom procese. „Poslaním tejto ceny je vyzdvihnúť  výnimočný výkon v oblasti podpory a posilňovania európskych hodnôt založených na ľudskej dôstojnosti a ľudských právach, rovnosti, slobode, demokracii a právnom štáte,“ poznamenal Vladimír Šucha, vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. „Som veľmi rád, že cena Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku poputuje do Detvy. Hodnoty si budujeme už od útleho detstva a mne je cťou oceniť pani učiteľku, ktorá ich pomáha v deťoch rozvíjať prostredníctvom hudby a umeleckej činnosti,“dodal Šucha.

            Oľga Bystrianska pristupuje k hudobnej výchove a vzdelávaniu inak, ako je v súčasnosti bežné. Nejde jej o individuálne úspechy jednotlivcov. „Zameriavam sa na spoločný, kolektívny výkon celej triedy. Tímová práca nám pomáha rozvíjať sociálne kompetencie medzi deťmi, každé dieťa má rolu, ktorá je preň výzvou, ale ktorú dokáže zvládnuť. Nevyhľadávam talenty, ale zapájam všetky deti v triede, aj tie so špeciálnymi potrebami. Metódy, s ktorými pracujem sú veľmi účinné, stimulujú sústredenie detí na prácu s učiteľom, čo má obrovský prínos najmä pre deti z nedostatočnou predškolskou prípravou,“konštatovala Bystrianska.

            Zdroj: ucitelslovenska.sk, najmama.sk

        • SUPERARISTI roztlieskali Podpoľanie
          • SUPERARISTI roztlieskali Podpoľanie

          • V piatok 19. mája 2023 sa v Kultúrnom centre A. Sládkoviča v Detve uskutočnil výročný koncert  Superar Slovakia pod názvom ,, Imagine all the people Living life in peace,, . Opäť  sa stretli deti zo základných škôl  (S) Bratislava, (S) Lozorno a (S) ZŠ s MŠ Alexandra Vagača, aby potešili svojím spevom  detvianske publikum. Koncert  otvoril moderátor RTVS Marek Pivoluska, ktorý privítal hostí Slavomíra Ciglana, zástupcu primátora mesta Detva, Vierku Trokšiar Bystriansku, prednostku Mestského úradu v Detve, Juraja Hipša, odborníka na školstvo. Nasledovali príhovory výkonného riaditeľa Superar Slovakia Mareka Kapustu a pani riaditeľky ZŠ s MŠ Alexandra Vagača Margity Gajdošovej. Milým prekvapením bola predkapela, ktorú tvorili najmenší  SUPERARISTI, deti z materských škôl: MŠ A. Bernoláka , MŠ Stožok a MŠ Alexandra Vagača s  dirigentkou  Deniskou Gibalovou Kubáčovou.  Starších Superaristov dirigovali: Oľga Bystrianska, Eva Šušková a Lenka Brádňanská.  Sprevádzali  ich členovia Slovenského komorného orchestra z Bratislavy a ďalší hudobníci  zo Superar  Slovakia. Odzneli skladby od Eugena Suchoňa, Bélu Bartóka, Iľju Zeljenku, ukrajinská, perzská, španielska, hebrejská a anglické.  Výkon všetkých účinkujúcich bol odmenený  nielen obrovským aplauzom, ale aj obrovskou tortou, ktorú venovalo vedenie mesta Detva.

            Text a foto: Anna Šufliarská

        •  MyMachine - 3. stretnutie projektu
          • MyMachine - 3. stretnutie projektu

          • Vo štvrtok 18. mája 2023 zavítali naši piataci v rámci bloku Techniky na pôdu Spojenej strednej školy v Detve, kde nám študenti spolu s pani učiteľkou Zacharovou ukázali,  ako napreduje výroba termohrnčeka. Zároveň nám predviedli ako funguje 3D tlačiareň,  čo všetko pomocou nej vieme vyrobiť,  a že nie je až také jednoduché ju naprogramovať. Študenti deťom vysvetlili a ukázali, čo je potrebné na to, aby náš termohrnček svietil a ako treba jednotlivé súčiastky zapojit. Deti si vyskúšali nakreslit termohrnček vlastnoručne pomocou interaktívnej tabule. Nazreli sme aj do dielní, kde 3D tlačiareň práve tlačila píšťalky. Takéto píšťalky si deti so sebou odniesli aj ako darček. Návšteva sa nám veľmi páčila a už teraz sa tešíme na opätovné stretnutie.

            Text a foto: Jana Kučerová

        • GALAVEČER OCENENIA UČITEL SLOVENSKA ZA ROK 2022
          • GALAVEČER OCENENIA UČITEL SLOVENSKA ZA ROK 2022

          • V mene CEEV Živica a Komenského inštitútu vás všetkých pozývame zažiť spolu s nami prostredníctvom živého vysielania slávnostný galavečer Ocenenia Učiteľ Slovenska za rok 2022.

            Národné ocenenie výnimočných pedagógov je súčasťou medzinárodnej ceny Global Teacher Prize. Naším dlhodobým cieľom je prostredníctvom ocenenia zvýšiť prestíž učiteľského povolania v našej spoločnosti a motivovať súčasných a budúcich učiteľov k výkonu ich profesie. 

            Medzi TOP 10 nominovanými je aj naša skvelá kolegyňa Oľga Bystrianska. 

            Živé vysielanie z Moyzesovej siene v Bratislave môžete sledovať na FB stránkach Učiteľ Slovenska, CEEV Živica a Komenského inštitút.   

                                                                        Link:    https://fb.me/e/5ctRGjYdi

                                                          

        • Cambridge skúšky prvýkrát na našej škole
          • Cambridge skúšky prvýkrát na našej škole

          • ZŠ s MŠ Alexandra Vagača sa môže pýšiť ďalším úspechom!

            Dňa 6. mája 2023 sa na našej škole, ktorá je prípravným centrom E-KU Inštitútu v Nitre, prvýkrát organizovali medzinárodné Cambridge skúšky. Študenti absolvovali cambridgeskú skúšku B1 Preliminary for schools PET, preverili si svoje zručnosti vo všetkých oblastiach – posluch, čítanie, písanie, rozprávanie a my veríme, že o mesiac nám z Cambridge doručia certifikáty o ich úspešnom zvládnutí.

            V nasledujúcom školskom roku budeme naďalej pokračovať v začatej spolupráci s E-KU Inštitútom v Nitre a už teraz sa tešíme na skúšky pre mladších žiakov vo veku 7-12 rokov.

            Text a foto: Lucia Nôtová

        • Memoriál Milana Rastislava Štefánika – 10. ročník výtvarnej súťaže
          • Memoriál Milana Rastislava Štefánika – 10. ročník výtvarnej súťaže

          • Nazrieť do zákutí súkromného života M.R. Štefánika znamená vydať sa na cestu objavovania. A tak sme sa aj my, šiestaci a piataci, na takúto cestu objavovania vydali a zapojili sme sa do výtvarnej súťaže. Zároveň sme spoznávali jeho osobnosť a zaujímavé , častokrát aj nebezpečné expedície, cesty do exotických krajín. So záujmom sme prezerali fotografie, ktoré dokumentujú nielen jeho cesty za poznaním, ale aj jeho rodinu, spoločenské kontakty, vedeckú, politickú a vojenskú kariéru.

            Veľmi sme sa potešili, že žiačka z 5.A triedy Simonka Babicová  získala ocenenie za účasť s peknými vecnými cenami, ktoré si preberala na slávnostnom ceremoniáli na Mestskom úrade v Lučenci.

            Srdečne jej gratulujeme a želáme veľa tvorivého ducha :)

            Text a foto: Andrea Líšková

        • Zážitkové učenie štvrtákov
          • Zážitkové učenie štvrtákov

          • V piatok 12.5. 2023 sme zažili v škole veľmi tvorivý deň. Z každej triedy na 1.stupni sa aj cez zatvorené dvere tlačili na chodbu len samé srdiečka a milé slovíčka, ktoré sme si chystali pre svoje maminky ako prekvapenie, či malý darček.

            Aj štvrtáci sa veľmi snažili a pri tvorbe priania ku Dňu matiek zapojili svoju fantáziu, predstavivosť. Každé prianie bolo naozaj jedinečné a vyrobené s láskou.

            Keďže sme na ten deň mali naplánovanú „kratšiu“ prechádzku do Podpolianskeho múzea K.A Medveckého v Detve nemohli sme zaháľať. Cesta nám ubehla veľmi rýchlo a v priestoroch múzea už na tretiakov a štvrtákov čakali pracovníci CHKO Poľana so svojim výkladom a interaktívnymi aktivitami. Počúvali sme zvuky v prírode, hovorili svoje predstavy a pocity. Doplnili sme si vedomosti zo všetkých prírodných spoločenstiev. Top bolo lesné spoločenstvo. Triedili sme semiačka ako Popolušky, spoznávali malé rastlinky stromov a vytvorili obrázkový príbeh jedného semiačka. Nakoniec sme priraďovali živočíchov do prostredia, kde žijú. Ďakujeme vedúcej Podpolianskeho múzea, PaedDr. Renátke Babicovej za možnosť zúčastniť sa aktivít v rámci už 19. ročníka podujatia s názvom Noc múzeí a galérií 2023.

            Ako to vnímali deti?

            Nelka Nôtová 4.A : ,,Najviac sa mi páčilo týchto 5 vecí: spoznávanie zvukov prírody, triedenie rôznych listov a semien, priraďovanie zvierat k stromom. Do múzea chodím rada, lebo sa vždy dozviem veľa informácií.

            Marko Vrťo 4.A: „Boli sme v Detve v múzeu. Boli tam pracovníčky CHKO Poľana. Triedili sme tam semená a listy. Počúvali sme zvuky prírody. Mali sme aj prezentáciu o lese. Páčilo sa mi tam.“

            Matej Matúch 4.A: „Minulý piatok sme boli na Dni múzeí. Boli tam zaujímavé veci a dozvedel som sa nové informácie, ktoré som nevedel. V múzeu boli dve pracovníčky z CHKO Poľana. Určovali sme listy z rôznych stromov a naučil som sa ich. Počúvali sme aj zvuky prírody a mali sme sa vžiť, ako keby sme tam boli. Bol to veľmi pekne strávený deň.“

            Text a foto: Zuzana Bukovcová

        • Poďakovanie rodičom za jarnú brigádu
          • Poďakovanie rodičom za jarnú brigádu

          • V stredu 10. mája rodičia spolu s učiteľmi a deťmi si našli čas a spojili sily počas jarnej brigády v našom školskom dvore a vytvorili útulný priestor na zmysluplné učenie detí a trávenie času cez prestávky.

            Vyrobili drevené lavičky na sedenie, upravili okolie Kolibky štrkom, vytvorili stôl na učenie pre deti, vybrúsili a natreli preliezky, vyčistili všetky skalky a vyklčovali tŕne v rohu záhrady a vytvorili nový priestor na učenie, upravili skleník a zasadili hrozno.

            Odmenou boli opečené špekačky, štrúdle a iné maškrty.

            Všetkým rodičom, učiteľom a deťom za vynaložené úsilie a  pozitívnu atmosféru veľmi pekne ďakujeme.

            p. Martin Fekiač, Rodina Fövenyes, Rodina Ščepková, p. Lucia Kmeťová, Rodina Chlebničanová,p. Mariana Sitarčíková a Milan Novotka, P. Peter Purgát, p. Pavel Bohumel, p. Eva Melichová, p. Štefan Alakša p. Ján Matúch, p. Katarína Paučová, p. Jana Jarošová, p. Valéria Šichtová, p. Oľga Košútová, p. Silvia Pilková, p. Jana Ponc, p. Gabriela Vrťová, Rodina Ľalíková, p. Danka Ľalíková, p. Zuzka Bukovcová, p. Mariana Sujová, p. Elena Jamnická, p. Michaela Trnková, p. Zuzana Konôpková, p. Vladimír Baran, p. Margita Gajdošová.

            Úprimne si to vážime. Ospravedlňujeme sa za chyby, ktoré sme urobili v zozname rodičov. Ešte raz ĎAKUJEME všetkým zúčastneným. 

            Kolektív ZŠ s MŠ Alexandra Vagača

        • Pozvánka na koncert SUPERAR
          • Pozvánka na koncert SUPERAR

          • Srdečne vás pozývame na Výročný koncert Superar, ktorý sa bude konať v piatok 19. mája 2023 o 18:00 hod v Dome kultúry Andreja Sládkoviča v Detve. 

            Tešíme sa na stretnutie :)

            SUPERAR a ZŠ s MŠ Alexandra Vagača

        • Výročný koncert SUPERARISTOV v Slovenskej filharmónii v Bratislave
          • Výročný koncert SUPERARISTOV v Slovenskej filharmónii v Bratislave

          • V koncertnej sále, v ktorej túžia vystupovať všetci profesionálni speváci a hudobníci, zaznelo v utorok 9.
            mája 150 hlasov detí zo základných škôl z Detvy, Lozorna, Bratislavy, Veľkého Krtíša a Viedne spolu so
            Slovenským komorným orchestrom. Prišli, zaspievali a zvíťazili. Ich zbraňou bola pieseň, víťazstvom
            spoločný úspech a odmenou neutíchajúci potlesk vo vypredanom hľadisku.
            Deti svojím vystúpením ukázali, že hudba búra hranice a spája všetkých bez rozdielu.
            Gratulujeme našim speváčikom k veľkému úspechu a ďakujeme pani učiteľke Bystrianskej a všetkým
            kolegom z projektu SUPERAR, že im k nemu otvorili dvere.

        • Prváci a druháci s pani spisovateľkou
          • Prváci a druháci s pani spisovateľkou

          • Dňa 12. 5. 2023 sme v Mestskej knižnici K.A.Medveckého s prvákmi a druhákmi našej školy strávili príjemný čas s milou pani spisovateľkou Danušou Dragulovou – Faktorovou. Priblížila nám čaro vzniku kníh a časopisov. Okrem získania nových poznatkov, sme si vypočuli úryvok z jej novej knihy Škriatkovia a malinová zmrzlina, uhádli sme hádanky, ktoré nám čítala a plnili iné hravé úlohy so slovami.

            Deti dostali od pani spisovateľky darček - časopisy, v ktorých si môžu nielen čítať, ale plniť aj rôzne úlohy, kresliť, či vystrihovať.

            Ďakujeme za toto príjemné  a poučné stretnutie s pani spisovateľkou :)

            Text a foto: Marcela Kořínková

        • Naša škola žije HOKEJOM!!!!
          • Naša škola žije HOKEJOM!!!!

          • Milí Vagačovci,

            dnešným dňom sa začínajú Majstrovstvá sveta 2023 v ľadovom hokeji. Tak ako každý rok, aj tentokrát sme si pre vás pripravili zopár hokejových aktivít, ktoré nás budú šampionátom sprevádzať.

            Tip na správny výsledok.

            Každý z vás si môže natipovať správny výsledok zápasu nášho tímu. Okrem tabuľky pri zborovni môžete svoj tip zverejniť aj v príspevku jednotlivého zápasu v školskej skupina na FB. Tipovanie na správny výsledok sa ukončuje 30 minút pred začiatkom zápasu. Nezabudnite, že prvé dva zápasy nás čakajú už dnes a zajtra,  kedy sa náš tím stretne so susedmi z Česka a s tímom z Lotyšska. Okrem tipovania správneho výsledku zápasu si do konca budúceho týždňa môžete tipnúť aj celkové umiestnenie nášho tímu na šampionáte.

            Fandíme Slovensku.

            Veríme, že počas celého šampionátu budete skvelými fanúšikmi nášho tímu a to hlavne v dňoch ich zápasov. V týchto dňoch vás čakáme v škole oblečených vo farbách nášho tímu. Ten najbližší školský deň nás čaká už v pondelok, kedy sa stretneme s tímom Kanady.

            Hokejový kvíz

            Počas šampionátu budete môcť sledovať informácie na nástenke pred zborovňou a ku koncu súťaže sa zapojiť do hokejovú kvízu.

            Víťazi jednotlivých súťaží budú odmenení zaujímavými cenami na konci šampionátu. Veríme, že hokejové aktivity spolu so zápasmi si užijete a ak všetko dopadne podľa plánu tak možno príde aj ................... 😊 (nechajte sa prekvapiť)

            SLOVENSKOOOOOOO

        • NOC MUZEÍ A GALÉRIÍ - Podpolianske múzeum v Detve
          • NOC MUZEÍ A GALÉRIÍ - Podpolianske múzeum v Detve

          • Srdečne pozývame do Podpolianskeho múzea na Noc múzeí a galérií 13. 5. 2023. My začíname už cez deň od 13:00 hod. Príďte medzi nás!!

            13:00 – 22:00

            Komentované prehliadky výstav a expozícií s dôrazom na interaktívne prvky

            13:00 – 21:00 h

            * Čo nájdeme v múzeu ALEBO Veľká múzejná tajnička s hádankami

            Prezentácia výstav a expozícií s hádankami a cenami

            * Tvorivé výtvarné dielne: Jedinečnosť Podpoľania - odkaz pre dnešok

            Cigánske tkanice (výroba tkaníc tradičným postupom)

            Modrotlač v tradícii (ukážky a odtláčanie vzorov )

            Krása Poľany (kombinovaná výtvarná technika)

            Puzzle (skladám si zvieratká na Poľane – k výstave Život v pralese)

            15:00 h

            * Život stromu

            Podujatie nadväzuje na výstavu Život v pralese a je v znamení interaktívnych aktivít

            s výkladom pracovníkov Biosférickej rezervácie CHKO Poľana.

            Význam a dôležitosť stromov pre život človeka.

            Život stromu od semienka až po dospelosť, kolobeh živín v prírode.

            Dobročský prales ako chránené územie, pestrosť fauny a flóry, zaujímavosti (nielen) z Dobročského pralesa.

            Od 20:00 h

            * Vyberte si na dobrú noc

            Čítanie pri čaji: Július Juraj Thurzo: Po svetových moriach

            V chráme Poľany – premietanie dokumentárnych filmov o Poľane

            VSTUPNÉ:

            Podľa aktuálneho platného cenníka

            Dospelí: všetky expozície a krátkodobé výstavy: 2,00 €

            Dôchodcovia, študenti, žiaci všetkých stupňov škôl, držitelia karty ISIC: 1,00 €

            Deti do 6 rokov, držitelia preukazu ZŤP, ZMS, pedagogický dozor, držitelia novinárskeho preukazu: zdarma

            Tvorivé dielne pre všetky vekové skupiny: 1,00 €

            Rok výroby: 2023 Dátum lokálnej premiéry: 13. máj 2023

        • Oznámenie o poskytnutí riaditeľského voľna
          • Oznámenie o poskytnutí riaditeľského voľna

          • V súlade s § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov Vám oznamujem poskytnutie riaditeľského voľna na deň 17. mája 2023 z prevádzkovo-organizačných dôvodov.

            Ing. Margita Gajdošová, riaditeľka školy           

        • Návšteva čistiarne odpadových vôd v Detve
          • Návšteva čistiarne odpadových vôd v Detve

          • Vedeli ste, kde končí všetka použitá voda z našich domácností? Naši siedmaci to už vedia. V utorok 18. apríla v ramci bloku chémie navštívili Čističku odpadových vôd v Detve. Kde nám pán  riaditeľ Mirko Balkovský vysvetlil a ukázal, akým spôsobom sa u nich voda čistí tak, aby mohla byť bez strachu vypustená do vodných tokov. Deti sa okrem iného dozvedeli, že čistička denne vyčistí také množstvo vody, ktoré by sa zmestilo to 16 000 vrchovato naplnených vaní. A taktiež, že v jednej čistiacej nádrži chovajú 20 vlastných rýb. Tešíme sa na opätovné stretnutie.

            Text a foto: Jana Kučerová

        • Zmeny v poplatkoch od 1.5.2023
          • Zmeny v poplatkoch od 1.5.2023

          • Vážení rodičia,

            dňa 1.5.2023 nadobudlo účinnosť VZN mesta Detva č. 1/2023 o výške príspevku na čiastočnú úhradu nákladov v školách a školských zariadeniach, ktorým sa poplatky menia nasledovne:

            Materská škola:   z 18 Eur na 25 Eur mesačne

            Školský klub detí:  zo 7 Eur na 10 Eur mesačne

            Školská jedáleň:

            Materská škola bez dotácie pre deti, ktoré nie sú predškoláci: z 1,91 Eur na 2,50 Eur denne

            Materská škola s dotáciou pre predškolákov: z 1,91 Eur na 1,10 Eur denne

            Základná škola 1.stupeň: desiata z 0,60 Eur na 0,65 Eur

                                                     obed z 1,48 Eur na 2,10 Eur, s dotáciou 0 Eur

            Základná škola 2. stupeň desiata: z 0,65 Eur na 0,70 Eur

                                                     obed z 1,48 Eur na 2,30 Eur, s dotáciou 0 Eur

            Zároveň žiadame rodičov, aby svoje deti v prípade neúčasti na vyučovaní ODHLASOVALI z obeda cez Edupage alebo u vedúcej školskej jedálne najneskôr do 8:00 hod  daného dňa na tel. čísle 0950 865 932. V prípade neodhlásenia strácajú nárok na dotáciu na daný deň a bude im účtovaná plná výška obeda.

            Za pochopenie ďakujeme.

            Vedenie školy

        • Jarná brigáda rodičov - pozvánka
          • Jarná brigáda rodičov - pozvánka

          • Milí rodičia,

            v mene Združenia rodičov a priateľov pri ZŠ s MŠ Alexandra Vagača vás pozývame na jarnú brigádu rodičov na školskom dvore, ktoré sa bude konať 10. mája 2023 od 15.30 hod.

            Prihlásiť sa je možné na tomto linku https://forms.gle/Qu2rVkQTSUEF7zpZA

            Ďakujeme a tešíme sa :-)

            Združenie rodičov a vedenie školy

      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou Alexandra Vagača
        • zsstudt@gmail.com, jedalen.zsstudt@gmail.com
        • hlavný kontakt školy: 0950 865 927 riaditeľ školy: 0903 997 957 vedúca technicko-ekonomického úseku: 0950 865 927 vedúca školskej jedálne: 0950 865 932
        • Štúrova 12, 962 12 Detva Slovakia
        • 42302498
        • 2023609808
      • Prihlásenie